Suomeksi På Svenska

Kartoitukset ja testit

Kuntotestaus

Peruskestävyyskunto testataan polkupyöräergometritestillä, kehon painoindeksin (BMI) sekä vyötärönympäryksen mittauksella, joista testattava saa testipalautteen ja harjoitusohjelman  peruskestävyyden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi. InBody kehon koostumusmittaus kertoo lihas-, rasva, ja luukudoksen määrän sisältäen viskeraalisen rasvan osuuden, lihasmassan jakautumisen kehossa, rasvaprosentin, sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän.
Kunnon testipaketti
sisältää molemmat edellämainitut testistöt.

Mobiilitestiasema

Fyysisen kunnon testausta liikuteltavan testiyksikön muodossa. Testiasema pystytetään yrityksen tilohin ja testaus onnistuu helposti osana työpäivää. Testattavat saavat yksilöllisen palautteen ja harjoitusohjelman. Sisältö suunnitellaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa, jossa huomioidaan eri ammattiryhmien tarpeet ja keskeiset kuormitustekijät.

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Sykevälimittaukseen perustuva mittausmenetelmä antaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa testattavan voimavaratasapainosta eli kuormituksesta ja sen hallinnasta, levon palauttavista vaikutuksista ja liikunnan vaikuttavuudesta. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. Testattava saa analyysistä palautteen jatkosuosituksineen sekä kirjallisen raportin.

Kysy lisää näistä ja meidän muista testistöistä
Nina Karlsberg puh. 050 370 5044
nina.karlsberg@harmankuntoutus.fi

Varaukset ja aikataulut: myyntipalvelu 06 4831 600 // myynti@harmankylpyla.fi